HTML

Hőkezelt valóság

Mi végre vagy globális tartósítás? Társadalmunk hosszúlejáratú hülyeségei. )

Friss topikok

  • norby: "A cigányok sem kapnak több segélyt, mint a nem cigányok." Te melyik országban élsz? Nekem vagy b... (2008.01.11. 14:34) Cigány
  • Mirrmurr: riszpekt. de hol a többi cikk? elakadtál kedves nyarimona? (2008.01.03. 21:40) A politika öl, butít és nyomorba dönt
  • dave: erről eszembe jutott egy idézet. "minden reggel a munka délben hamburger a meki, műanyaggal tömkö... (2007.12.12. 13:49) Ó, magasságos Happy Meal!
  • Nyáry Móna: Köszönöm a válaszokat, de sajna mindkét esetben a szoc. segély iránti kérelmet az önkormányzat elu... (2007.11.26. 19:32) Hajdú Péternek hasmenése van
  • Mirrmurr: A mai társadalom kötelező velejárója a reklám. Tudni illik, fogyasztói társadalomban élünk. Véletl... (2007.11.22. 11:36) Te nagyon okos

Linkblog

2007.12.16. 16:30 Kákalaki Akka

A politika öl, butít és nyomorba dönt

Kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy a jelenlegi politikai helyzet mekkora gyűlöletet ébreszt az emberekben, és nem csak a politikusok irányába, hanem rokonaik, barátaik, kollégáik felé is.  Manapság az igazán izzó viták nagy része a politikáról szól, ezt beszélik a postán, az orvosi rendelőben, a vonaton, családi ebédeken, baráti borozgatás közben. Előbb-utóbb minden társalgásba berágja magát ez a féreg, és elszabadítja az indulatokat. Vagy együtt gyűlölünk, vagy egymást.

Elegem van az MSZP –ből, mert nyomorba dönt, utálom az SZDSZ-t, mert butít, és utálom a FIDESZ-t, mert ők a legnagyobb gyűlöletkeltők.  Utálom az MDF-et is, mert sumák, és a többi kis pártot is, mert olyanok, mint a legyek - mennek a döghúsra.

Utálom a nem független médiákat, mert pásztor módjára akarják terelni a csordát, csak nem biztos, hogy a zöldellő rétre vezetnek.

Utálom az okoskodó, felfuvalkodott szájhősöket, akik imádott pártjuk zászlaja alatt fröcskölik az epét embertársaikra, mert azok nem olyanok, mint ő.

Utálom az egyházakat, akik Isten nevében gyűjtenek szavazókat, utálom a politikát úgy ahogy van.

Szeretem ezt az országot, és szeretem a lakóit. Szeretném őket békében és elégedettségben látni. Szeretném kultúrált nemzetnek hinni magunkat. Szeretnék értelmes, bölcs, igazságos vezetőket, pártatlan médiát, igaz egyházakat. De tudom, hogy csak álmokat kergetek.

 

2 komment

Címkék: politika


A bejegyzés trackback címe:

https://hova.blog.hu/api/trackback/id/tr58265929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakura az okostojás · http://bakura.buzz.hu 2007.12.24. 16:17:25

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Mirrmurr 2008.01.03. 21:40:00

riszpekt. de hol a többi cikk?
elakadtál kedves nyarimona?
süti beállítások módosítása