HTML

Hőkezelt valóság

Mi végre vagy globális tartósítás? Társadalmunk hosszúlejáratú hülyeségei. )

Friss topikok

  • norby: "A cigányok sem kapnak több segélyt, mint a nem cigányok." Te melyik országban élsz? Nekem vagy b... (2008.01.11. 14:34) Cigány
  • Mirrmurr: riszpekt. de hol a többi cikk? elakadtál kedves nyarimona? (2008.01.03. 21:40) A politika öl, butít és nyomorba dönt
  • dave: erről eszembe jutott egy idézet. "minden reggel a munka délben hamburger a meki, műanyaggal tömkö... (2007.12.12. 13:49) Ó, magasságos Happy Meal!
  • Nyáry Móna: Köszönöm a válaszokat, de sajna mindkét esetben a szoc. segély iránti kérelmet az önkormányzat elu... (2007.11.26. 19:32) Hajdú Péternek hasmenése van
  • Mirrmurr: A mai társadalom kötelező velejárója a reklám. Tudni illik, fogyasztói társadalomban élünk. Véletl... (2007.11.22. 11:36) Te nagyon okos

Linkblog

2007.11.20. 17:48 Kákalaki Akka

Te nagyon okos

Képtelenség kikerülni a reklámokat, orrba - szájba ömlik a képünkbe az örök fiatalság és boldogság elixírjének ezerféle változata.

Ápold mosógépedet megfelelően, nehogy meglátogasson a kékruhás vízkőszakértő, borotválkozz 8 pengével, mert attól leszel jó pasi, és vigyázz, nehogy lefingjad a csajodat a moziban, tehát szedjél bogyókat puffadás ellen. A kedvenceim a megszemélyesített gombák, és vírusok, melyeket rövid úton ki kell nyírni. Ha kicsit jobban beleéled magad, rá kell jönnöd, hogy minden zuhanyzás és wc tisztítás alkalmával tömegmészárlást követsz el.

Vedd meg: ránctalanító, salaktalanító, gáztalanító, vízkőtlenítő. Hogy igazán trendi legyél, vegyél szép autót, extra mobilt, bazi nagy tévét, hogy jobban láthasd mit NEM vettél még, és ügyelj arra, hogy olyan bankot válassz, ahol okosnak érezheted magad, és Emese minél gyorsabban megadja a megfelelő hitelt, hogy boldogan szaladhass elevenen a mennybe, csillogó hajjal, lábgomba és fogkő nélkül, tökéletes emésztéssel. Mert megérdemled.

Gyakorlatilag azért gürized magad rommá, hogy legyen pénzed megvenni azt a sok szemetet, amitől nem nézel ki roncsnak. Hát itt valami nagyon nem stimmel… De ezt is megérdemled.

3 komment

Címkék: reklám vírus hülye bank okos menny


A bejegyzés trackback címe:

https://hova.blog.hu/api/trackback/id/tr53235941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vera 2007.11.20. 20:11:46

Miért hagytad ki Nyuszó Muszót,
Tömör Professzort,
és Szőke kapitányt?? xD

Nyáry Móna · http://hova.blog.hu 2007.11.20. 20:24:45

Tömör professzor keféli Nyuszómuszót, Szőke kapitány meg felteszi a netre:-)

Mirrmurr 2007.11.22. 11:36:00

A mai társadalom kötelező velejárója a reklám. Tudni illik, fogyasztói társadalomban élünk. Véletlenül ez a dolog engem is érint. Ugyanis én pont az ellen harcolok, hogy ne vegyen az ember minden évben új plazma TV-t, vagy 8 pengés borotvát, (bár szerintem 5 a legtöbb) mert mi baj van a régivel. Ugyanazt mutatja és ugyanúgy lehet vele borotválkozni. De a média belénk pumpálja, hogy vegyed meg, mert lemaradsz a szomszédodtól, a munkatársadtól, ha neked nincs, akkor egy értéktelen alak vagy. Ezt persze jó kihasználják a bankok. Nincs pézed? Nem baj. Vegyél fel személyi kölcsönt. Igaz, hogy dupláját fizeted vissza, de nem baj. Így mi is jól járunk, meg aki a termékét árulja, te meg úgyis azért dolgozol, hogy nekünk add a pénzedet. Az hogy esetleg az emberek megtakaríthatnának a jövőjükre? Évi egy plazma TV árából olyan nyugdíjat rak össze magának az ember 15-20 év alatt, hogy jobban fog élni, mint az aktív kereső korszakának csúcsán. Az 50 évesek ezt már érzik. De akkor már késő.
Uff.
süti beállítások módosítása