HTML

Hőkezelt valóság

Mi végre vagy globális tartósítás? Társadalmunk hosszúlejáratú hülyeségei. )

Friss topikok

  • norby: "A cigányok sem kapnak több segélyt, mint a nem cigányok." Te melyik országban élsz? Nekem vagy b... (2008.01.11. 14:34) Cigány
  • Mirrmurr: riszpekt. de hol a többi cikk? elakadtál kedves nyarimona? (2008.01.03. 21:40) A politika öl, butít és nyomorba dönt
  • dave: erről eszembe jutott egy idézet. "minden reggel a munka délben hamburger a meki, műanyaggal tömkö... (2007.12.12. 13:49) Ó, magasságos Happy Meal!
  • Nyáry Móna: Köszönöm a válaszokat, de sajna mindkét esetben a szoc. segély iránti kérelmet az önkormányzat elu... (2007.11.26. 19:32) Hajdú Péternek hasmenése van
  • Mirrmurr: A mai társadalom kötelező velejárója a reklám. Tudni illik, fogyasztói társadalomban élünk. Véletl... (2007.11.22. 11:36) Te nagyon okos

Linkblog

2007.11.20. 16:27 Kákalaki Akka

Aréna pláza - szeressük!

Hollárrihollárihollárihóóó, plázába menni de csuda jó!

Hol ló állott, most egy gigantikus lószarkupac épült, tehát ne vádoljuk a kedves beruházókat azzal, hogy kitöltötte szervezetüket a modernizáció szele, melytől felpuffadva bárgyún vigyorognak a kamerába.

Nem kérem, ők tökéletesen hűek tudtak maradni a hely szelleméhez – paták százai csörtetnek a kövön/sárban, csak most nem a babérkoszorú a cél, hanem a leértékelt étolaj, és az akciós nájlondzseki.

A nosztalgiázni vágyók beállhatnak bámulni a Tesco pénztárat, és megtehetik tétjeiket, hogy vajon Sapkás Néni, vagy Kalapos Bácsi ér be előbb zörgő kosarával a finishbe?

Sétálgathatunk a csillogó-villogó bokszok között, melyekben Kincsem, Rodolfo és Rodrigo helyett most műpatás/hidrogénysörényes kancák kérődznek. Ezeket a bokszokat Tommy Hillfiger, C&A és egyéb furcsa nevekkel látták el, de egy valamit magára adó liberális ezen nem lepődhet meg, hisz manapság minden baromira normális és tök kóser, ami tavalyelőtt még alkotmányellenesnek is minősülhetett akár.

A legnagyobb területet Tesco nevű lovunk kapta. Kicsit kövér, büdös és koszos mint egy ottfelejtett hűtőszekrény, nem is a miénk, de szeretjük. Teccik tudni nagy benne a versenyszellem – megérdemli.

Hol van már a régi szép keletifíling, amikor bármelyik bőrdzsekis, makkoscipős, szimpatikus kereskedő előrittyentett nekünk mindenféle cuccot? Neki egy telefonjába került, mi meg alkudhattunk a szabott ár feléből. Ajándékba még egy adag adrenalint is kaptunk hozzá. „Fair play”-hehe.

Most meg ráfizetünk. Ha ficam és csonttörés nélkül eljutsz az arénába, akkor akkora király vagy, hogy érdemes jelentkezned a Rettegés fokába, és pénzre váltanod tehetségedet. Előtte gyakorolj sokat a pláza körül, erősítheted undortűrő képességedet is a szomszédos szeméttelepen.

Amennyiben átlagos mozgáskordinációs képességgel áldott meg a jósors, akkor nagy az esélye, hogy miután megvetted azt a sok szart, hanyattvágódsz a kijáratnál egy ottfelejtett sittkupacon, vagy lezúzza a fejed a létrás manus. Ez esetben többletköltségként számíthatsz némi vizitdíjra és kórházi napidíjra is. Ha okos magyar vagy és jól számolsz, akkor rájössz, hogy nyugodtan mehettél volna a sarki boltba is, és hobbiból feljelentheted a boltost az APEH-nál, ha nem ad nyugtát.


1 komment

Címkék: gazdaság apeh hülyeség pláza keleti lószar arána


A bejegyzés trackback címe:

https://hova.blog.hu/api/trackback/id/tr10235812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boratya · http://igyalbort.blogter.hu 2007.11.20. 16:48:27

Isten hozott ecsém! Ez a való világ: pénz, tartósítók, félelem, no meg a plázák...
Mértéktelenség, gigamánia.. sorolhatnám még tovább főbb bűneinket.
Ez a hely tökéletes szimbóluma a segítségért az egekbe kiáltó
(l)egónak, melynek birtokosa végtelenül szomjúhozza szellemi gyökereit tudattalanjából, de már a helyét és az odavezető utat nem ismeri, mert túl nagy a fény meg a zaj
süti beállítások módosítása